Industrier

Vi gör lösningar för industrier.

Offentlig miljö

Vi arbetar med offentliga miljöer.

Privatpersoner

Vi skräddarsyr lösningar för privatpersoner.

Lediga tjänster

 

[ TILLSATT ] Är du vår nya platschef? [ TILLSATT ]

Vänerstängsel AB har idag 15 anställda och är ett dotterbolag till Heda Skandinavien AB.

 

Företaget har sedan starten för drygt 25 år sedan, tillsammans med Heda Skandinavien AB etablerat sig i Sverige, som en av de ledande entreprenörerna inom områdesskydd, perimeterlarm och spårservice med specialitet – högsäkerhetslösningar. Heda Skandinavien AB har totalt närmare 100 anställda och omsätter drygt 200 miljoner SEK. Vi har under åren sett hur säkerhetskraven har höjts på exempelvis vägar och järnvägar, kraftverk och fängelser. Samma utveckling har också skett med samhällskritiska funktioner som vatten och elförsörjning. Med vår kompetenta personal erbjuder vi tjänster av hög kvalitet, nyckelfärdiga och kundanpassade helhetslösningar inom områdesskydd och områdesövervakning.

 

Vänerstängsel AB är i en spännande fas av expansion och söker dig som känner sig utmanad att ”axla” rollen som vår nya platschef på företaget.
I rollen som platschef har du ett övergripande ansvar för vårt team i Göteborg samtidigt som du driver verksamheten i sin expansion med en övertygelse om att inom några år, ha fördubblat antalet anställda.

 

Vi erbjuder dig ett arbete i en utvecklande organisation som kännetecknas av fackkunskap, entreprenörskap och trevliga arbetskamrater med placering i Göteborg.

 

Vi tror att du idag arbetar som platschef eller har erfarenhet från ledande roll inom byggindustrin, säkerhetsbranschen eller är verksam inom områdesskydd och stängselmarknaden. Med ditt strukturerade arbetssätt och förmåga att se helheten når du bästa resultat och du är intresserad av affärer samt är kund- och resultatinriktad. Du är en erfaren ledare som ser möjligheter med inställningen att problem är till för att lösas.

 

Som platschef på Vänerstängsel AB har du en central roll i arbetet och har det övergripande ansvaret för att de olika projektens mål uppnås samt ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning i nära samarbete med entreprenadingenjörer och arbetsledare.

 

Vi ser att du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap skapar du engagemang i de olika projekten.

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för våra kunder och medarbetare.

 

Välkommen med din ansökan, märkt ”Platschef” till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

För mer information och frågor om tjänsten kontakta Daniel Bengtsson på 070-780 44 03. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 september 2017.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med stängselmontörer.
B-körkort krävs. Inga speciella krav på utbildning.
Viktigare med en positiv attityd och att de passar in i gänget som i dag är 6-7 man. Arbetet är fysiskt krävande och alltid utomhus men samtidigt mycket varierande med intressant problemlösning och egen planering.

 

Skicka ditt cv till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss inom kort.